wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Recenzje
Kontakt
  • Sklep dziecięcy BOBO RAJ
    Ul, Szara 39, Gdańsk
    NIP: 583-287-18-60
  • E-mail:sklep@boboraj.pl
  • Telefontel (58) 322 03 25 (w dni robocze)
    tel (58) 322 03 23 (w dni robocze)
  • Godziny działania sklepuPoniedziałek - Piątek 10.00-18.00 Sobota 10.00-16.00
Producenci
Opinie o produktach
Hity sklepowe
1234
Systemy płatności
  • PayU
  • CashBill
  • First Data Polcard
  • PayU Raty

Bieżące Informacje





RABAT ODLICZANY W KOSZYKU


 
 

Recenzje

Wózek spacerowy EasyGO Optimo  Air Denim

Wózek spacerowy EasyGO Optimo Air Denim

Ocena produktu 5/5

Solidne wykonanie, dobre jakościowo materiały, bezpieczny, komfortowy i praktyczny. Tak mogę podsumować ten wózek, a więc jestem zadowolona ;)

Autor recenzji: Daniela
Data napisania recenzji: 14-04-2021

Wózek spacerowy EasyGO Optimo  Air Denim

Wózek spacerowy EasyGO Optimo Air Denim

Ocena produktu 5/5

Bardzo solidny i wytrzymały. Widać, że starannie wykończony. Jestem w szoku, że tak nie drogo można kupić tak dobry wózek.

Autor recenzji: Hanka
Data napisania recenzji: 11-04-2021

tani wózek 2w1

Euro-Cart Riko Basic Grey Fox głęboko spacerowy

Ocena produktu 5/5

Lekko się prowadzi i podbija, a wprowadzenie na wyższe piętra też nie jest problemem dzięki tak niskiej wadze. Polecam. Ja jestem bardzo zadowolona z tego wyboru :)

Autor recenzji: Maja
Data napisania recenzji: 19-03-2021

Wózek spacerowy EasyGO Optimo  Air Denim

Wózek spacerowy EasyGO Optimo Air Denim

Ocena produktu 5/5

Przekładane siedzisko mnie przekonało do tego aby wybrać właśnie ten model od EasyGo. Do tego ma świetną amortyzację i naprawdę lekko się prowadzi

Autor recenzji: Zula
Data napisania recenzji: 16-03-2021

Wózek spacerowy EasyGO Optimo  Air Denim

Wózek spacerowy EasyGO Optimo Air Denim

Ocena produktu 5/5

Wózek przerósł moje oczekiwania, a na żywo jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Nie żałuję tego zakupu i każdemu polecam ten wózek. Jest dobry na każdy teren, moje dziecko go uwielbia

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 08-03-2021

Baby Active wózek Mommy 11 Flamingo

Ocena produktu 5/5

Przepiekny wózeczek, super lekko wszystko chodzi, bratowa ma ten model, więc przed zakupem mogłam wypróbować, złozony w bagazniku zajmuje bardzo mało miejsca

Autor recenzji: Marta Janicka
Data napisania recenzji: 17-07-2020

SKRZAT KOMODA GALA BIAŁA

Ocena produktu 5/5

Piękny mebel, Gala super komoda, wygląda elegancko, szkoda, że nie moge dołaczyć tutaj zdjęcia

Autor recenzji: Gonia
Data napisania recenzji: 27-05-2020

materac dla noworodka 120/60

Materac “NATURA Baby” PRESTIGE Line NBPL1

Ocena produktu 5/5

Materac NATURA Baby PRESTIGE Line NBPL1 120x60 cm, zamówiłam w poniedziałek, następnego dnia miałam juz paczkę, materac ma porządny pokrowiec miekki i delikatny, ma zapięcie na zamek, jest dwustronny,…

Autor recenzji: Malwina Kozioł
Data napisania recenzji: 21-05-2020


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl